Vítáme Vás! Při objednávce nad 2000kč - doprava zdarma. Registrovaní 5% sleva!

Americké řasy Lashbox LA jsou konečně v ČR

Už dávno je známé, že očima dokážete uhranout nejednoho muže, musí být ale pěkně výrazné, a to včetně obočí i řas. Obočí obvykle stačí upravit a dokreslit do patřičného tvaru, řasy jsou ovšem komplikovanější. Za prvé s přírodními nikdy nedosáhnete takového efektu jako s umělými, za druhé ještě dost záleží na tom, jaké umělé řasy vyberete.

Lash stylistky i ženy, které si dělají řasy doma, jistě dobře vědí, že výběr umělých řas je poměrně bohatý. Ty obyčejnější seženete v drogeriích a parfumeriích, luxusnější značky pak musíte objednávat, a to často ze zahraničí. Do Čech však nedávno přišla jedna americká novinka, kterou tak nyní máte na dosah ruky. Za vyzkoušení určitě stojí.

 njun

Velkolepé řasy z Los Angeles

Evropanky jsou střídmější, americké krásky se nebojí ani výrazných řas. Přesně takové nabízí nová americká značka Lashbox LA (LBLA). Řasy jsou bohaté a dělají velký objem, mají dlouhou životnost a urychlují lepení. Kašmírově jemný materiál je měkčí a přirozenější, navíc jsou k dispozici i norkové ručně vyráběné řasy a speciální hnědá sada pro všechny, kdo touží po přirozeném looku.

 

Z LA k nám přichází i technika Mega Volume

Koupit správné řasy nestačí, ještě je třeba šikovných rukou, které je správně nalepí. Proto na český trh spolu se sortimentem řas dorazila i nová technika aplikace řas s názvem Mega Volume. Technika je velmi rychlá, známá také jako 8-15d. Je využitelná pro rychlé a husté řasy.

Kdo se ji chce naučit, ten má možnost přihlásit se na kurz Mega Volume, který se bude konat v Ostravě a Praze. Není však určený začátečnicím, nýbrž lash stylistkám, co již mají zkušenosti s klasickými řasami. Klasická sada řas by jim neměla trvat více než hodinu a půl, měly by výborně ovládat základní techniku 1:1 řasa na řasu pomocí 2 pinzet.

Pokud vás řasy Lashbox LA zajímají spíš z hlediska zákaznice, neváhejte a vydejte se do Ostravy, kde vám je v salonu nalepí, a tím vykouzlí svůdný pohled.

 

přihlašte se k odběru newsletteru

INSTAGRAM @LASHBOXLA