Vítáme Vás! Při objednávce nad 2000kč - doprava zdarma. Registrovaní 5% sleva!

INTERBEAUTY PRAGUE 2019

Přijďte se na naše řasy Lashbox LA podívat na jarní Interbeauty Prague 2019

Provozujete kosmetický, nebo jiný beauty salon, k jehož službám byste rádi přidali i prodlužování řas? S naší atraktivní novinkou, kterou jsou americké řasy Lashbox LA, vás seznámíme na letošním jarním kosmetickém veletrhu Interbeauty Prague.

Od 15. do 16. března 2019 se v PVA EXPO PRAHA Letňany koná jarní část veletrhu kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a zdravého životního stylu – Interbeauty Prague a World of Beauty & Spa. Budeme tam i s naší novinkou. Přijďte se živě podívat na beauty produkt, který hýbe Amerikou. Na odvážné řasy, jež charakterizuje jediná krátká věta: Objem, který dělá dojem.

Lashbox LA – řasy, které zatoužíte nabízet svým zákazníkům

Na Interbeauty Prague vám poprvé představíme americkou značku Lashbox LA – její úžasné řasy a další produkty. Kašmírově jemné řasy jsou zcela jiné než běžné nalepovací řasy jiných značek. I proto značka doslova pobláznila Ameriku. Jemný a hebký materiál dává řasám velký a luxusní objem. Řasy působí jemně, přirozeně a mají efektní objem. V sortimentu jsou k dispozici i ručně vyráběné norkové řasy pro ty zákaznice, které chtějí skutečně nadstandardní produkt. Další zajímavostí je hnědá řada Lashbox LA řas, která zákaznicím nabídne přirozeně vypadající look.

Neztrácejte čas – vyškolíme vás přímo na veletrhu

Rádi byste svým zákazníkům tyto unikátní řasy nabídli? Přijďte se vyškolit přímo na veletrh Interbeauty Prague. Během veletrhu se bude konat školení jedinečné techniky Mega Volume, pomocí které se naše řasy aplikují. Školení povede Master lash stylistka, jež získala certifikát pro školení této techniky přímo v sídle značky, v Los Angeles.

Díky školení na veletrhu se seznámíte s technikou aplikace a okamžitě máte možnost začít nabízet aplikaci řas Lashbox LA rovněž svým zákazníkům. Je to ideální služba nejen pro kosmetické salony, ale například i nadstandardní služba pro kadeřnické salony nebo wellness centra. Těšíme se na vás již tento měsíc v pražských Letňanech.

přihlašte se k odběru newsletteru

INSTAGRAM @LASHBOXLA