Vítáme Vás! Při objednávce nad 2000kč - doprava zdarma. Registrovaní 5% sleva!

Novinka z Ameriky! LBLA: Lashbox Los Angeles - Řasy ve stylu LA

LASHBOX Los Angeles

Dovolujeme si Vám představit naprostou novinku na českém trhu, která k nám dorazila až z dalekého Los Angels. Pokud chcete Vaši aplikaci řas posunout k dokonalosti, tak je pro Vás LBLA jasná volba. Značka LBLA v sobě kouzlí jednoduchost a neskutečný objem. Podívejte se, co jsme pro vás připravili a seznamte se s touto novinkou na vlastní oči.

 

Jednoduchá a rychlá aplikace

Produkty na prodlužování řas značky LBLA: Lashbox Los Angeles slibují zkrácení doby lepení, prodloužení životnosti řas a perfektní objemný efekt za každých podmínek. V nabídce tak můžete najít rychleschnoucí lepidlo na řasy, primery, čističe, řasy v několika variantách i pomůcky na lepení (pinzety, zvětšovací brýle či kartáčky na pročesávání řas).

 

Kašmírové řasy s dokonalou jemností

Značka LBLA se pyšní kašmírovými řasami, které jsou velmi jemné, hebké a lehké jako pírko. Tvar i délka jsou udělány přesně tak, aby dokonale splynuly s okem a zároveň vytvořily perfektní efekt panenkovských řas. Oproti běžně dostupným řasám jsou měkčí a přirozenější. V balení dokonce najdete o 25 % více řas, než u ostatních výrobců. 

 

Královské řasy Royal Sable

Chloubou LBLA jsou řasy Royal Sable, které máme jako jediní na trhu. Tyto moderní řasy v sobě kombinují měkkost kašmírových a pružnost hedvábných řas. Posázeny jsou na speciální tenké lepicí pásce usnadňující práci Mega Volume a tvoření vějířků. Rovněž najdete v balíčku o krásných 25 % řas více.  

 


 

Luxusní ručně vyráběné řasy Supreme Silk

V nabídce LBLA také naleznete norkové řasy Supreme Silk. Jedná se o vysoce kvalitní hedvábné ručně vyráběné a pečlivě vybrané řasy. Díky speciální struktuře a ideální velikosti Vám usnadňují vytváření perfektních vějířků. Aby byl výsledný efekt ještě lepší, mají polomatný povrch, který vytváří přirozenější efekt.

 

Přirozeně hnědé řasy

Máte klientky, které touží po co nejpřirozenějším výsledku? LBLA připravilo celou sadu hnědých řas právě pro tyto účely. Vhodné zejména pro blondýnky, hnědovlásky a ženy s velmi světlou pletí. 

A aby řasy perfektně a dlouho držely, vyrobila značky Lashbox Los Angeles rychleschnoucí špičková lepidla s jemnou konzistencí. Schnou 0,5-1 vteřiny a řasy na místě udrží až 8 týdnů.

Tak co? Dáte nové značka LBLA šanci? My ji určitě vyzkoušíme. Zní to totiž úžasně!

 

přihlašte se k odběru newsletteru

INSTAGRAM @LASHBOXLA